Wie zijn wij

Falke on Tour

Falke on tour

Wij zijn een jong team met jaren lang ervaring in het organiseren van tourtochten. Sinds 1990 is Falke on tour actief in het steeds maar weer bedenken van mooie tochten door het Nederlandse landschap.
De 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat ons team u een onbezorgde tijd laat beleven.

Het idee om deze tochten met u te delen is ontstaan, uit de tochten die wij met oud motorleerlingen van onze rijschool elk jaar weer opnieuw beleven.

Het plezier met zo’n grote groep kent zijn weerga niet. Vooral als u voor de puzzel effecten kiest. Deze opdrachten in de routes, zorgen voor saamhorigheid, die ook voor teambuilding te gebruiken is. Samen strijden voor de felbegeerde beker, die aan het einde van de tour wordt uitgereikt, geeft een extra dimensie aan de tour. Dit is plezier maken op een leuke manier.

Falke On Tour geeft u op de volgende pagina’s een kijkje in de keuken van deze tochten. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is. Nieuwsgierig geworden? Klik verder en u weet het.

Veel plezier.

Monique Vos

Zij heeft altijd al interesse gehad in het rijden van de auto en motor en besloot in 1981 om haar instructeurspapieren te behalen.
Na 30 jaar lesgeven aan zowel auto als motor leerlingen, besloot zij zich meer toe te leggen op het organiseren van tourtochten.
Dit doet zij, met haar samengestelde team, nog steeds met heel veel plezier.

De combinatie van het team en ons unieke concept zorgt voor een onvergetelijke tijd van uw motortourdagen.