Accomodatie

Motortourtocht Oostenrijk

Camping Dreiländereck

In het liefelijke plaatsje Ried im Oberinntal, hebben wij voor u een unieke camping gevonden.
Deze leuke locatie heeft de charme die u zoekt, omgeven door bergen ligt deze camping, maar ook midden in het dorp. Dus een goede uitvalsbasis om naar hartenlust te kunnen touren.
De camping wordt gerund door Ingrid en Gerhard Sailer, zij zullen met hun team er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wilt u liever iets comfortabeler overnachten, maar toch het camping gevoel hebben, bestaat de mogelijkheid om een blokhut of wijnvat te huren tegen meerprijs. Vragen omtrent deze mogelijkheid kunt u op basis van beschikbaarheid stellen aan Falke On Tour.


Wilt u een dag niet mee Touren of partners hebben zitbillen? Wij geven u tips: bijvoorbeeld een bezoek aan het mooie Serfaus, Fiss, Ladis, alwaar er diverse mogelijkheden zijn uw korte vakantie een extra dimensie te geven.
Hier kunt u een Erlebnispark bezoeken, genieten van een heerlijke lunch of Apfelstrudle op “Hoog Niveau” met uitzicht op het mooie Inntal. 
U zult overrompeld worden door de schoonheid van de natuur, maar ook het vertier geeft u plezier.
De camping heeft in de zomer een Summer Card, waarmee u een ritje Bergbahn kunt maken, maar ook een baantje trekken in het plaatselijke zwembad of natuurmeer de Badensee.
Kortom een trip waar u nog lang over na zult praten en een gevoel geeft weken te zijn weg geweest.


Het team van Falke On Tour  zal bij voldoende aanmeldingen(minimaal 12 personen) aanwezig zijn om u een onbezorgde tijd te laten beleven.
Voor een onvergetelijke tocht, vind je bij Falke On Tour, waar je al zo lang naar zocht!

* Alle tours op basis van beschikbaarheid en voldoende aanmeldingen.
* Tour gaat door bij minimaal 12 personen.