Ried im Oberinntal

Motortourtocht Oostenrijk

Inntaler Tour

De Inntaler Tour, slingert door het mooie Inntal alwaar u de Inn steeds links of rechts ziet. Oostenrijk, het land van de “Sound Off Music” vindt u hier echt in terug.
De gehele tocht zult u zich verbazen hoe mooi onze aarde is terwijl de kilometers onder u door glijden. U doet liefelijke plaatsjes aan die u een glimlach op het gezicht
doen toveren. Balkons vol met de beroemde hang geraniums zullen uw tocht sieren.
En wanneer het tijd is voor een versnapering, heeft u keuze genoeg, Oostenrijk is een land waar Bikers welkom zijn.

Het verloop van de 6-daagse motortourtocht is als volgt samengesteld:

Maandag
Hartelijk ontvangst met een hapje en drankje en gezellig samen zijn. Tenten op aangewezen plaatsen opzetten, daarna kunt u gaan genieten van het eten.

Dinsdag
De dag begint met een rijkelijk ontbijtbuffet, Tour over een van de mooiste passen van Oostenrijk wordt afgesloten met een verrassingsmaal.

Woensdag
Wakker worden en stevig ontbijten, daarna een kleine, maar o zo’n mooie Tour over de Piller Pass door naar Hoog Imst, alwaar een wandeling plaats vindt tussen de Schluchten(watervallen, bijzonder mooi) van Imst.

Afsluiting van de dag, met een Tiroler avondbuffet.

Donderdag
Vroeg uit de veren, de dag beginnen met lekker bikken en er staat weer een mooie Tour op het programma over een Pass die zijn weerga niet kent.
Moe terug gekomen, staat er een drankje koud en een Via Glaudia stoofpot klaar.

Vrijdag
Uiteraard weer het reikhalzend ontbijt, waarna er naar vrije keuze een rit gereden kan worden, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te raften(mits goed weer en op eigen kosten), of een leuke tour naar het BTW vrije dorpje Samnaun, waar de tank goedkoop gevuld wordt voor de terugreis of een parfum die je altijd al wilde kopen maar te duur vond.
De week zal afgesloten worden met een gezellige BBQ met alle deelnemers van de week en de ervaringen van de week over de spreekwoordelijke tafel gaan.

Zaterdag
Ontbijten, afscheid nemen van gezellige mensen en aan de tocht naar huis beginnen.

Kortom, het 6 daagse arrangement ziet er als volgt uit:

  • Vertrek op eigen gekozen moment vanuit Nederland
  • Aankomst maandag op locatie vanaf 15.00 uur
  • 5 overnachtingen
  • 5 maal ontbijt
  • 5 maal diner
  • Vertrek op zaterdag van locatie op basis van een eigen gekozen route.

Wil je liever niet met de motor vanuit Nederland rijden, ook dat kan, wij kunnen bemiddelen op basis van beschikbaarheid om een motor te huren ter plaatse (kosten ongeveer € 125,- p.d. mits tijdig aangevraagd).

Ook zijn er motor liefhebbers die de motor mee willen nemen op een aanhangwagen vanuit Nederland, maar gezellig willen overnachten in Duitsland en dit willen delen met andere tourders, geen probleem, vraag het ons, wij kunnen bemiddelen zowel voor huur aanhanger, hotel onderweg en onderling met mede tourders.

Voor partners die liever niet al de tijd achterop zitten zijn er ook mogelijkheden genoeg, welke wij in overleg ter plaatse of op voorhand kunnen bespreken.
Er is al zoveel enthousiasme voor dit unieke programma, dat er echt snel gereageerd moet worden.

Zin om mee te gaan?

Neem gerust contact op!
Monique Falke
Tel: 06 81 21 89 95

info@falkeontour.nl