Pitztal

Motortourtocht Oostenrijk

Spitze tour

De Spitze Tour, laat u een stukje Oostenrijk zien, waar uzelf misschien nog nooit bent geweest en ontdekt u de schoonheid van dit land.
De gehele tocht zult u zich verbazen hoe mooi onze aarde is terwijl de kilometers onder u door glijden. U doet liefelijke plaatsjes aan die u een glimlach op het gezicht
doen toveren. Oostenrijk staat bekend om de huizen met bloembakken vol kleurige bloemen die de balkons sieren. In een van deze betoverende plaatsjes krijgt u genoeg tijd om in een van de pittoreske konditoreien koffie te drinken of een lekkere lunch te verorberen. Wij wensen u een plezierige tocht toe “Mit viel Freude und Spass”.

Het verloop van de 6-daagse motortourtocht is als volgt samengesteld:

Maandag
Hartelijk ontvangst met een hapje en drankje en gezellig samen zijn. Kamer indeling of tentplaat, waarna het eten voor u klaar staat.

Dinsdag
De dag begint met een rijkelijk ontbijtbuffet, Tour over een van de mooiste passen van Oostenrijk afsluiten met een pasta avond.

Woensdag
Wakker worden en stevig ontbijten, daarna een kleine, maar o zo’n mooie Tour over de Piller pas door Landeck naar Hoog Imst,
waar een wandeling plaats vindt tussen de schluchten(watervallen, bijzonder mooi) van Imst.
Afsluiting bij het onderkomen, met een Tiroler avondbuffet.

Donderdag
Weer een dag beginnen, met lekker bikken, vroeg uit de veren, er staat weer een mooie Tour op het programma over een Pass die zijn weerga niet kent.
Moe terug gekomen, staat er een drankje koud en een Hexenstoofpot klaar.

Vrijdag
Uiteraard weer het reikhalzend ontbijt, waarna er naar vrije keuze een rit gereden kan worden, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te raften(mits goed weer en op eigen kosten).
De week zal afgesloten worden met een gezellige BBQ met alle deelnemers van die week.

Zaterdag
Ontbijten, afscheid nemen van gezellige mensen en aan de tocht naar huis beginnen.

Kortom, het 6 daagse arrangement ziet er als volgt uit:

  • Vertrek op eigen gekozen moment vanuit Nederland
  • Aankomst maandag op locatie vanaf 15.00 uur
  • 5 overnachtingen
  • 5 maal ontbijt
  • 5 maal diner
  • Vertrek op zaterdag van locatie op basis van een eigen gekozen route.

Wil je liever niet met de motor vanuit Nederland rijden, ook dat kan, wij kunnen bemiddelen op basis van beschikbaarheid om een motor te huren ter plaatse (kosten ongeveer € 125,- p.d. mits tijdig aangevraagd).

Ook zijn er motor liefhebbers die de motor mee willen nemen op een aanhangwagen vanuit Nederland, maar gezellig willen overnachten in Duitsland en dit willen delen met andere tourders, geen probleem, vraag het ons, wij kunnen bemiddelen zowel voor huur aanhanger, hotel onderweg en onderling met mede tourders.

Voor partners die liever niet al de tijd achterop zitten zijn er ook mogelijkheden genoeg, welke wij in overleg ter plaatse of op voorhand kunnen bespreken.
Er is al zoveel enthousiasme voor dit unieke programma, dat er echt snel gereageerd moet worden.

Zin om mee te gaan?

Neem gerust contact op!
Monique Falke
Tel: 06 81 21 89 95

info@falkeontour.nl