Motortoertochten Nederland

Motortoertocht Nederland

Motortoertochten Nederland

 

Endless Roadway Tour

Endless Roadway Tour, laat u een stukje Nederland zien waar u hoogstwaarschijnlijk nog nooit van gehoord heeft. Stuk voor stuk zijn dit liefelijke plaatsjes en mooie landschappen, waar u genoeg tijd heeft om in een van deze plaatsen koffie te drinken of een lekkere lunch te verorberen.
U zult dus heel de tocht lang kunnen genieten van de mooie plekken die u aandoet tijdens deze tour.
Zoals eerder vermeld wordt deze tour nog unieker met de speciale opdrachten. Dit is vooral erg leuk als het een grote groep betreft. De groepen kunnen strijden met elkaar en op deze manier een mooie beker winnen, welke een leuk aandenken is aan de tour.
Dit zorgt er zeker voor dat uw club het jaar erop weer wil deelnemen voor revanche.

Het verloop van de 3-daagse motortoertocht is als volgt samengesteld:

Dag 1:

Het tijdstip van vertrek zal in overleg plaatsvinden op een centraal punt.
Vanaf dit punt zal de tourtocht starten. De tocht zal aan de aanvrager worden overhandigd, hierin staat beschreven hoe de tocht gereden zal worden.

Tussen 16.30 uur – 17.00 uur wordt u bij ’t Biesterveld verwacht, waarbij (de 1e dag) een welkomstdrankje voor u klaarstaat.
Daarna heeft u de mogelijkheid om u op te frissen, spullen uit te pakken en uw slaapkamer gereed te maken.
Vanaf 18.00 uur staan de ingrediënten voor het eten klaar. Het Falke on Tour team zorgt voor een barbecue zodat u gezamenlijk kunt grillen en smakelijk kunt eten. U kunt zelf de avond naar eigen idee invullen, mocht u het leuk vinden dat de avond wordt afgesloten met spelletjes, is dit mogelijk.

Dag 2:

Na een goede nachtrust zal voor u om 08.30 uur het smakelijke ontbijtbuffet voor u klaarstaan.
Het bikersontbijt zal afgerond worden met een nieuwe tocht die aan de opdrachtgever uitgereikt wordt, zodat u weer een spannend avontuur tegemoet kunt gaan. Het avondeten bereiden is weer een avontuur op zich, waardoor het noodzakelijk is om uiterlijk 17.00 uur weer terug aanwezig te zijn.

Dag 3:

Het overheerlijke ontbijtbuffet zal om 08.30 uur weer voor u klaarstaan, hierbij kunt u weer genieten van diverse lekkernijen.
Na het ontbijt mogen de spullen weer ingepakt worden en maakt u zich klaar om helaas weer aan de tour terug naar huis te beginnen.

Puzzelopdrachten?

Het unieke concept bestaat uit het berijden van mooie wegen en als u kiest voor de puzzelopdrachten, is het doorweven van leuke maar uitvoerbare opdrachten.
 Het leuke van deze samenstelling is dat er teams gevormd worden die tegen elkaar strijden.

Ook ’s avonds zijn er eventueel oudhollandse spelletjes te doen, waarbij punten behaald worden welke meetellen om, aan het einde van het weekend/midweek een mooie beker te winnen. Deze beker wordt bij de laatste dag tijdens het ontbijt uitgereikt.


Wij weten zeker dat ook uw clubleden deze strijd met elkaar aan willen gaan en de gezelligheid daarvan willen ondervinden!Kortom, het arrangement ziet er als volgt uit:

  • Vertrek vanaf in overleg gekozen verzamelpunt
  • 2 overnachtingen
  • 2 maal ontbijt
  • 2 maal diner
  • 2 maal motortoertocht met de eventuele puzzelopdrachten
  • Dag van vertrek naar huis is op basis van een eigen gekozen route
Motortoertochten Nederland